Александра Донева – Осумнаесет рози за твоите години

Osumnaeset-rozi_cover

Advertisements

18 thoughts on “Александра Донева – Осумнаесет рози за твоите години

 1. Прекрасно дело за личност која ќе остане вечно во нашите срца.

  Like

 2. Драга моја Алек,
  Гордост е да се биде твоја другарка. Среќна сум што те имам и ти посакувам уште поголеми успеси.
  Едноставно совршено.

  Like

  1. Благодарам на тие прекрасни зборови и на таа огромна поддршка !

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s